2016-11-13 09:22:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jó lesz, ha pihen egy kicsit

Napi horoszkóp november 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez elmúlt hét kissé megerőltető volt, ezért most Ön több nyugalomra, és felüdülésre vágyik. Ezt ma meg is kapja. Pompásan érzi majd magát. Ennek a napnak minden percét élvezheti.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Egy pompás szabadnap, elsősorban lazításra való. Ma csak azt kellene tennie, amihez igazán kedve van. Végül is rászolgált erre. Helyezze magát kényelembe. Lehetséges, hogy váratlan látogató érkezik Önhöz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Legszívesebben ki sem kelne az ágyból egész nap. Délután is mély elégedettséget fog érezni. Ma sok bókot is kaphat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Pompásan tud lazítani, és feltölteni magát energiával. Erre a napra ne tervezzen túl sokat. Nincs szüksége nagy felhajtásra. A este nagyon kellemesnek ígérkezik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, ettől függetlenül a Vénusz a Nyilas jegyében segít Önnek abban hogy jól érezze magát. Óriási esélyei vannak szerelmi téren. Minél kevesebb programot csinál, annál jobb.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma sok bókot kaphat. Ez emeli majd az önbecsülését. Este kicsit zavarban lesz, nem tudja, a sok program közül melyiket válassza.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
A Hold a Bika jegyében áll. Kedve támad majd a barátaival csevegni. Nyugodtan engedjen ennek a kívánságának. Sok mesélnivalójuk lesz egymásnak, és ez szórakoztató lesz. Ki tudja, mi minden történhet még ma este. Várja ki, és reagáljon ösztönösen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll. Ez felszólítás lehet az Ön számára, hogy engedjen meg magának egy különösen kellemes és laza napot. A telefonja állandóan csörögni fog. Este előkészületeket tehet a következő napokra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Végre jól kialhatja magát, végül is ez egy szabadnap. Semmi sem szalad el Ön elől, azt tehet, amit akar. Ma több lesz a vidámság, a tréfa, az öröm.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll. Kihasználhatja ezt a szabad napot, azt teheti, amihez kedve van. Foglalkozhat a hobbijával, olvashatja a kedvenc könyvét, találkozhat kedves emberekkel. Jó beszélgetések alakulnak ki, értékes információkhoz juthat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Merkúr trigont dob az Ön jegyére. Ez azt jelenti, hogy lehetősége lesz kizárólag olyan emberekkel foglalkozni, akik jót tesznek Önnek. A Hold a Bika jegyében áll, ne legyen lusta, menjen sportolni, mozogjon egyet a friss levegőn.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Arra hívja fel az Ön figyelmét, hogy jó lesz, ha pihen egy kicsit. Nyugalomra van szüksége, pihenje ki az elmúlt hét stresszét. Kivételesen ne akarjon semmit se csinálni, csak lazítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: